Kalender

<<  Juni 2024  >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Aanmelden



Over het graven van sleuven voor de kabels en leidingen: PDF Afdrukken E-mail

Proefsleuven om ligging van leidingen en kabels te bepalen

De komende weken zullen op verschillende plekken in de wijk medewerkers van de gemeente sleuven graven. Het gaat om proefsleuven, waarmee wordt vastgesteld waar alle kabels en leidingen liggen.

Door de nieuwe inrichting van de straten moeten de nutsbedrijven hun kabels en leidingen die in de grond liggen verleggen. Deze verlegging is vooral nodig om aanplant van bomen mogelijk te maken en om in de straat een regenwaterriool te leggen.

De nutsbedrijven gaan in overleg met de gemeente plannen maken voor het verleggen van hun kabels en leidingen. Hieraan vooraf moet duidelijk zijn waar de huidige kabels en leidingen liggen. De verschillende nutsbedrijven hebben hier natuurlijk tekeningen van, maar de ervaring heeft geleerd dat niet altijd alle wijzigingen zijn vastgelegd, waardoor de informatie niet altijd meer klopt.

De komende weken gaat de gemeente de exacte ligging van de kabels en leidingen bepalen door op diverse plekken sleuven in de straten te graven. De sleuven worden dezelfde dag weer dicht gemaakt. We verwachten dan ook dat u van deze werkzaamheden geen of nauwelijks hinder zult ondervinden.

Met vriendelijke groet,

Hans van der Ziel